Welkom op de nieuwe website van myBerlinBlue!
Open
X

Configuratie Outlook 2013.

Inhoudsopgave

Stappenplan voor het instellen van Outlook 2013

Outlook 2013. Afbeelding 1.

• Open Microsoft Outlook 2013 via Start > Alle programma's > Outlook.
  • Klik in het menu van Outlook op 'Bestand' (File) >  'Info' (Info) en klik op 'Account toevoegen' (Add Account) om een nieuw account aan te maken.

Outlook 2013. Afbeelding 2.

Outlook 2013. Afbeelding 2.

• Vink de optie 'Serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren' (Manually configure server settings or additional server types) aan.
  • Klik op de knop 'Volgende >' (Next >).

Outlook 2013. Afbeelding 3.

Outlook 2013. Afbeelding 3.

• Kies voor POP or IMAP
  • Klik op 'Volgende >' (Next >)

Outlook 2013. Afbeelding 4.

Outlook 2013. Afbeelding 4.

• Vul de rood gemarkeerde velden in (links), zie het onderstaande overzicht voor de juiste gegevens.
  • Klik op de knop 'Meer instellingen...' (More settings...).

Instellingen e-mail via POP3 (beveiligd)

Inkomende mailserver (POP3) ams022.yourwebhoster.com
Verbindingsbeveiliging: SSL
Poort: 995
(Authenticatie: wachtwoord)
Uitgaande mailserver (SMTP) ams022.yourwebhoster.com
Verbindingsbeveiliging: SSL
Poort: 465
(Authenticatie: wachtwoord)
Loginnaam je volledige e-mail adres
Wachtwoord je wachtwoord

Outlook 2013. Afbeelding 5.

Outlook 2013. Afbeelding 5.

• Klik op de tab 'Server voor uitgaande e-mail' (Outgoing Server).
  • Vink de volgende optie aan: 'Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist' (My outgoing server (SMTP) requires authentication).
  • De volgende optie moet geselecteerd zijn: 'Dezelfde instellingen gebruiken als voor inkomende e-mail' (Use same settings as my incoming mail server)
  • Klik op de tab 'Geavanceerd' (Advanced).

Outlook 2013. Afbeelding 6.

Outlook 2013. Afbeelding 6.

• Kies voor poort 995 bij inkomende mail (POP3). En selecteer in het uitklapmenu 'Gebruik het volgende type versleutelde verbinding' (Use the following type of encrypted connection): SSL
  • Verander het getal bij 'Uitgaande e-mail (SMTP)' (Outgoing server (SMTP)) naar: 465
  • Selecteer bij het tweede uitklapmenu 'Gebruik het volgende type versleutelde verbinding' (Use the following type of encrypted connection): SSL
  • Klik op de knop 'OK'.
  • Je komt nu terug bij een eerder venster, klik op de knop 'Volgende >' (Next >).

Outlook 2013. Afbeelding 7.

Outlook 2013. Afbeelding 7.

• Je bent klaar met het toevoegen van het nieuwe e-mail account. Klik op de knop 'Voltooien' (Finish).
  • Nu kom je terug bij een eerder venster. Klik op de knop 'Sluiten' (Close) om terug te keren naar het hoofdvenster van Outlook 2013.